ONZE SCHEIDINGSCOACH


WIE IS ONZE SCHEIDINGSCOACH?

Ik ben Annegien; een enthousiaste, gemotiveerde en hardwerkende vrouw van 38. In 2009 ben ik zelf gescheiden, maar inmiddels ben ik al weer een tijd met een leuke nieuwe partner. Met twee zoons van mijzelf van 8 en 12 jaar en een zoon van mijn partner ook van 12 jaar oud vormen we een vrolijk samengesteld gezin.


WAAROM IS ANNEGIEN SCHEIDINGSCOACH GEWORDEN?

Ik werk al jaren in de makelaardij en financiële dienstverlening. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot Scheidingscoach en heb mij in 2017 als Scheidingscoach gevestigd. De combinatie van ervaring, kennis, betrokkenheid én inlevingsvermogen bij de mensen die het betreft, mét oog voor het belang van de kinderen, hebben mij doen besluiten Scheidingscoach te worden en zo een helpende hand te bieden in dit ingewikkelde emotionele proces.


WAT KAN ANNEGIEN VOOR JULLIE BETEKENEN?

Scheiden doen jullie niet voor jullie plezier. Zo’n proces heeft dan ook een behoorlijke impact. Zeker als er kinderen in het spel zijn, kan het aardig complex zijn. En juist ook met het oog op jullie kinderen willen jullie uit een vechtscheiding blijven. Om niet meteen in juridische procedures terecht te komen is het van belang de voorbereiding op de formele scheiding zorgvuldig ter hand te nemen. Ik kan in deze fase een wezenlijke rol spelen, door de regie in handen te nemen.

WAARBIJ KAN ONZE SCHEIDINGSCOACH
JULLIE ONDERSTEUNEN?


 

WAAROM SAMEN SCHEIDEN
MET ONZE SCHEIDINGSCOACH?

 • Jullie besparen tijd en kosten, jullie zijn de baas over het proces èn de uitkomst
  • Voor de harmonie, door gestructureerd overleg in plaats van strijd
   • Basis van gelijkwaardigheid, voor het behoud van de relatie of het fatsoenlijk beëindigen ervan
    • Aandacht voor de belangen van de kinderen, jullie blijven beiden ouder
     • Werken aan een regeling waar jullie beiden achter staan, grote kans op nakoming van de afspraken
      • Er wordt oplossingsgericht gewerkt, dit geeft het gevoel van vooruit gaan

WAT WORDT ER VAN JULLIE VERWACHT?

 • De bereidheid om compromissen te sluiten
  • Respect voor elkaars ouderschap
   • De bereidheid om naar elkaar te luisteren
    • De wil om er samen uit te komen

GEZAMENLIJK, OP EEN HARMONIEUZE MANIER, ERUIT KOMEN IS HET UITGANGSPUNT!WIJ WILLEN SCHEIDEN

De beslissing is gemaakt, jullie gaan scheiden. Geheel begrijpelijk wanneer jullie in deze nieuwe situatie een tal aan vragen hebben. Ik help jullie graag deze vragen te beantwoorden door tijdens het gehele proces te fungeren als jullie ‘gids’.

Met de hulp van Onze Scheidingscoach verloopt dit proces gestroomlijnd en komen alle stappen die genomen moeten worden aan bod. Het regelen van zaken bij een scheiding gaat vaak sneller, goedkoper en is emotioneel minder heftig als je dit zoveel mogelijk samen doet. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek zodat jullie kunnen beoordelen of ik de juiste persoon ben om jullie te begeleiden.WIJ ZITTEN ER MIDDENIN

Jullie zitten momenteel midden in de scheidingsprocedure en uiteraard willen jullie dat zo goed mogelijk afronden. Voordat de scheiding daadwerkelijk geregeld is, zitten jullie met tal aan vragen. Zijn deze vragen allemaal beantwoord? En is alles geregeld voor jullie nieuwe start? Wanneer jullie nog twijfels hebben over bepaalde afspraken of berekeningen die zijn gemaakt, dan neemt Annegien jullie twijfels graag weg doormiddel van een second opinion.

Er wordt met een onafhankelijke blik naar de afspraken en berekeningen gekeken, zodat jullie de juiste beslissingen kunnen nemen. Willen jullie een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Klik dan hier.WIJ ZIJN AL GESCHEIDEN

Jullie zijn inmiddels al enige tijd gescheiden en jullie vragen je af of de gemaakte afspraken nog wel passend zijn voor de huidige situatie. Er zijn inmiddels nieuwe partners in jullie leven gekomen of er is wat veranderd op carrièregebied. Ook in deze situaties kan Annegien jullie helpen.

Jullie kunnen bij Onze Scheidingscoach terecht voor de volgende zaken:
- herberekening kinderalimentatie
- update ouderschapsplan
- herberekening partneralimentatie
- onverdeelde punten uit echtscheidingsconvenant
- pensioen

HOE GAAT ONZE SCHEIDINGSCOACH TE WERK?


logoS_pebble-01

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken jullie kennis met Annegien. Zij vraagt naar jullie verwachtingen en vertelt wat Onze Scheidingscoach voor jullie kan betekenen.
logoS_taupe-01

Vervolgafspraak

Als er voldoende vertrouwen is van beide kanten, wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Hierin inventariseren we alle zaken die van belang zijn voor jullie scheiding.
logoS_soft-01

Voortgangsgesprek(ken)

In de volgende gesprekken komen onderwerpen als verdeling van vermogen, ouderschapsplan, echtscheidingsconvenant, alimentatie, etc. aan bod.
logoS_patrol-01

Afronding

Het ouderschapsplan is definitief gemaakt en het concept convenant doorgesproken. Alles wordt ondertekend en de juridische procedure wordt in werking gesteld.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ANNEGIEN


 • "Ik dacht altijd dat mijn ex eerst zou moeten veranderen, om de situatie te verbeteren. Dat was niet nodig, IK was de sleutel tot verandering."
 • "Ik weet nu eindelijk hoe ik de woede van mijn ex bij haar kan laten, nu raakt het mij niet meer. Wat geeft dat een rust."
 • "Gelukkig geen langdurige therapeutische trajecten."
 • "Ik twijfelde of 1 dag wel verandering ging brengen. Ongelofelijk wat een impact een vipdag op mezelf en de communicatie met mijn ex heeft gehad."
 • "Eindelijk een programma dat ook werkt als je het ALLEEN volgt."
 • Esther Gijse
  Annegien is een doortastende en empathische scheidingscoach. Zij is in staat om door middel van de vragen die zij stelt de problemen (lees uitdagingen;-)) bloot te stellen, deze aan te pakken en hierdoor een voor beide partijen goed resultaat neer te zetten. Daarnaast heeft ze kennis van zaken en is zij iemand die constant wil leren. Kortom, zoekt u een goede scheidingscoach dan bent u bij haar aan het goede adres!
  Esther Gijse
  Medecursist opleiding Scheidingscoach bij Learncare Academy
 • Marcelle le Feber
  Samenwerken met Annegien is meer dan samenwerken. Annegien is zeer professioneel, denkt mee en denkt vooral verder dan alleen de opdracht. Annegien weet zich met haar kennis en ervaring meer dan te verplaatsen in de klant en het beste te realiseren.  
  Marcelle le Feber
  Stichting Starter
 • Leida
  Ik ken Annegien als een betrokken persoon die zich met kennis en kunde inzet voor haar werk.  
  Leida
  mede-cursist opleiding Scheidingscoach bij Learncare Academy
 • Apoline Los
  Annegien is een zeer prettig persoon. Ze kan zich goed inleven, denkt goed na over oplossingen en gaat daarbij net even een stapje verder dan wat je verwacht. Soms lijkt dat ‘overdone’, maar het komt het eindresultaat altijd meer dan ten goede. Bij haar is afspraak= afspraak. En dat maak je tegenwoordig helaas niet altijd meer mee.
  Apoline Los
  Apinterim
 • Jacco van Nuys
  Ik ken Annegien al 18 jaar. Als zij haar tanden ergens in zet, ben je nog niet van haar af. Met een groot gevoel voor rechtvaardigheid zal zij jullie zaak behandelen. Zij is eerlijk, betrouwbaar, doortastend en ambitieus en heeft verstand van zaken. Mocht zij dingen niet weten, dan zal zij dit tot de bodem uitzoeken, tot ze een goed antwoord heeft. Jullie belangen zijn bij Annegien meer dan in goede handen.  
  Jacco van Nuys
  Eigenaar Hypotheekshop Utrecht Lombok
 • Bianca van Vugt
  Inmiddels werk ik al ruim 6 jaar met veel plezier samen met Annegien in de financiële branche en voor Stichting Starter. Ze is een spontane, enthousiaste vrouw die op geen enkele manier haar doel uit het oog verliest. Ze is gedreven en stelt het belang van de klant centraal. Ik weet zeker dat het haar zal lukken dit project van de grond te krijgen.
  Bianca van Vugt
 • Mendy Mulder
  Annegien kan zich zeer goed inleven in de situatie waarin iemand zich bevindt. Zij kan hier met een professionele blik mee omgaan zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.
  Mendy Mulder

BLOGARTIKELEN OVER SCHEIDEN


Een scheiding brengt een hoop verschillende vragen met zich mee, daarom plaatst Onze Scheidingscoach regelmatig nieuwe blog artikelen op deze website. In deze blogs geeft Annegien tips en omschrijft zij de onderdelen van de scheiding. Om niet in vervelende juridische procedures terecht te komen is het van belang de voorbereiding op de formele scheiding zorgvuldig ter hand te nemen. Een scheidingscoach kan in deze fase een wezenlijke rol spelen. Een groot deel van de informatie die je hier daarom vindt is het inzichtelijk maken van het proces, zodat jullie precies weten wat jullie te wachten staat. Benieuwd naar wat Annegien voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Onze Scheidingscoach.

VUL JULLIE GEGEVENS IN VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGS- EN/OF INTAKEGESPREK!


OPENINGSTIJDEN

 • 9.00u - 17.30u
Voor dringende vragen is Annegien altijd te bereiken via de mail.
[contact-form-7 id="2226" title="Contact form 1"]

ANNEGIEN IS ER VOOR JULLIE BEIDEN,
WANT SCHEIDEN DOE JE TENSLOTTE SAMEN!