VESTIGING OUD-BEIJERLAND


WIJ HELPEN JULLIE
GRAAG VOORUIT!

WIE ZIJN WIJ

Jean Henri, Ivonne en Annemarieke vormen met elkaar het team van Onze Scheidingscoach in Oud-Beijerland. Een team waarin iedereen vanuit zijn eigen achtergrond en thuissituatie in staat is om in de huid te kruipen van de klant. Samenwonend, getrouwd of al gescheiden, met of zonder kinderen, een eigen huis of een huurhuis, we gaan het gesprek graag met jullie aan. Jean Henri is een tot scheidingscoach opgeleide adviseur, Annemarieke is kindercoach en Ivonne mediator. En daarmee hebben we een team waarin we elkaar feilloos kunnen aanvullen.


WAT DOEN WIJ

Onze coach heeft een financiële achtergrond. Naast scheidingsadviseur is hij tevens financieel adviseur bij De Hypotheekshop. Hoewel er sprake is van een volledig onafhankelijk bedrijf dat onafhankelijk adviseert, plukken jullie wel de vruchten van de aanwezige kennis. Immers bij iedere scheiding is het belangrijk om vanaf het begin ook inzicht te hebben in de financiële gevolgen.

Scheiden is altijd een emotioneel proces voor beiden, met ongetwijfeld veel vragen. Toch willen jullie de zaken zo goed mogelijk regelen, het liefst zonder ruzie. Als coach helpen we jullie daar graag bij. We begeleiden jullie en geven zo snel mogelijk duidelijkheid op vragen zoals wie mag in de woning blijven, wat wordt het inkomen na de scheiding, hoeveel alimentatie is van toepassingen enzovoort. Omdat we vinden dat kinderen nooit de dupe mogen zijn van een echtscheiding hebben we binnen ons team een gediplomeerd kindercoach. Annemarieke kan in een vroeg stadium eventuele problemen signaleren en adviseren over te nemen stappen om problemen te voorkomen.

Ruud Serraarens

MfN Register-, familiemediator en Rechtbankmediator

0186 617117


Ik ben Ruud Serraarens, MFN registermediaior sinds 2008. Iedere scheiding is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Met mijn ervaring opgedaan met ruim 700 succesvol begeleide scheidingen weet ik welke zaken spelen maar ook welke oplossingen er voorhanden zijn.

Wie gaat scheiden heeft behoefte aan rust en zekerheid. Aan goed onderling overleg. Concrete stappen en overzicht, zodat jullie weten waar jullie staan. Ik ontzorg jullie daarbij van A tot Z.

Je hoort steeds vaker dat echtscheidingen in alle harmonie worden geregeld met een mediator. Ik help jullie met het maken van de nodige afspraken. Over geld, pensioen en het huis. Maar ook over goed ouderschap na de scheiding. In zorgvuldig, onderling overleg werken jullie naar een toekomst voor jullie en voor de kinderen.

Het alles-onder-een-dak principe zorgt voor ondersteuning bij elk element van jullie scheiding. Er is ruimte voor emotie, zonder het praktische uit het oog te verliezen. Jullie krijgen het advies dat jullie nodig hebben. De basis moet een goed startpunt voor beiden zijn: kunnen wonen en leven en zo een veilig thuis bieden voor de kinderen. Want kinderen scheiden niet!

Jean Henri van Hoboken

Scheidingscoach/Financieel Echtscheidingsadviseur

0186 617117


Jean Henri is 53 jaar en woont samen met Saskia. Er zijn geen kinderen, maar hond Jarco (ook op de foto) is zeker zijn trouwste maatje. Na een opleiding technische bedrijfskunde is Jean Henri in 1992 als hypotheekadviseur begonnen (vanaf 2003 als zelfstandig ondernemer).

Bij veel van de hypotheek aanvragers speelt scheiden een rol. Jean Henri merkte al snel dat hij gemakkelijk met beide partijen omgaat en in staat is met passende voorstellen te komen. Zo ontstond de belangstelling om scheidingcoach te worden. “Ik ben zelf een paar jaar geleden gescheiden. Ik weet hoe vervelend het is dat je tijdens zo’n emotionele periode allerlei formele zaken moet regelen. Het is prettig als je daarover geen ruzie hoeft te maken. Dat bespaart je bovendien ook nog eens een advocaat”.

Annemarieke Visser

Kindercoach

0648952406


06 48 95 24 06 Annemarieke is moeder van twee kinderen, pleegmoeder en werkt al jaren als kindercoach. Ze is 45 jaar en weet uit ervaring hoe het voelt als kind als je ouders gaan scheiden. Zij ziet om haar heen steeds meer samengestelde en een-oudergezinnen. Stilstaan bij hoe je je voelt is voor volwassenen al moeilijk, laat staan voor een kind. Ook zij worden geconfronteerd met verdriet, onbegrip, pesten, verlies enzovoort.

“Ik ben blij dat ik de opleiding tot kindercoach heb gevolgd waarbij ik heb geleerd om kinderen te laten praten over hun gevoelens. Geen kind is hetzelfde en dus is er geen standaard aanpak. Altijd zal ik samen met de kinderen en met hun ouders komen tot veranderingen die het leven prettiger maken.”

GRATIS KENNISMAKINGS- EN/OF INTAKEGESPREK. NEEM NU CONTACT OP!


OPENINGSTIJDEN

  • 9.00u - 17.30u

Buiten kantoortijden op afspraak.

ONZE VESTIGINGENNotice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/scheidcct/domains/onzescheidingscoach.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5832

Search Location

Vestigingen Onze Scheidingscoach: 0
Loading...

Directions

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me