VESTIGING OUD-BEIJERLAND


WIJ HELPEN JULLIE
GRAAG VOORUIT!

WIE ZIJN WIJ

Jean Henri, Adriënne, Ivonne en Annemarieke vormen met elkaar het team van Onze Scheidingscoach in Oud-Beijerland. Een team waarin iedereen vanuit zijn eigen achtergrond en thuissituatie in staat is om in de huid te kruipen van de klant. Samenwonend, getrouwd of al gescheiden, met of zonder kinderen, een eigen huis of een huurhuis, we gaan het gesprek graag met jullie aan. Jean Henri en Adriënne zijn tot scheidingscoach opgeleide adviseurs, Annemarieke is kindercoach en Ivonne mediator. En daarmee hebben we een team waarin we elkaar feilloos kunnen aanvullen.


WAT DOEN WIJ

Onze coaches hebben beiden een financiële achtergrond. Naast scheidingsadviseur zijn zij tevens financieel adviseur bij De Hypotheekshop. Hoewel er sprake is van een volledig onafhankelijk bedrijf dat onafhankelijk adviseert, plukken jullie wel de vruchten van de aanwezige kennis. Immers bij iedere scheiding is het belangrijk om vanaf het begin ook inzicht te hebben in de financiële gevolgen.

Scheiden is altijd een emotioneel proces voor beiden, met ongetwijfeld veel vragen. Toch willen jullie de zaken zo goed mogelijk regelen, het liefst zonder ruzie. Als coach helpen we jullie daar graag bij. We begeleiden jullie en geven zo snel mogelijk duidelijkheid op vragen zoals wie mag in de woning blijven, wat wordt het inkomen na de scheiding, hoeveel alimentatie is van toepassingen enzovoort. Omdat we vinden dat kinderen nooit de dupe mogen zijn van een echtscheiding hebben we binnen ons team een gediplomeerd kindercoach. Annemarieke kan in een vroeg stadium eventuele problemen signaleren en adviseren over te nemen stappen om problemen te voorkomen.

Jean Henri van Hoboken

Scheidingscoach/Financieel Echtscheidingsadviseur

0654202980


Jean Henri is 53 jaar en woont samen met Saskia. Er zijn geen kinderen, maar hond Jarco (ook op de foto) is zeker zijn trouwste maatje. Na een opleiding technische bedrijfskunde is Jean Henri in 1992 als hypotheekadviseur begonnen (vanaf 2003 als zelfstandig ondernemer).

Bij veel van de hypotheek aanvragers speelt scheiden een rol. Jean Henri merkte al snel dat hij gemakkelijk met beide partijen omgaat en in staat is met passende voorstellen te komen. Zo ontstond de belangstelling om scheidingcoach te worden. “Ik ben zelf een paar jaar geleden gescheiden. Ik weet hoe vervelend het is dat je tijdens zo’n emotionele periode allerlei formele zaken moet regelen. Het is prettig als je daarover geen ruzie hoeft te maken. Dat bespaart je bovendien ook nog eens een advocaat”.

Adriënne Sundermeijer-Bos - RFEA

Scheidingscoach/Financieel Echtscheidingsadviseur

0623297830


Adriënne Bos - Sundermeijer is 33 jaar en sinds 2009 werkzaam als erkend financieel adviseur. Adriënne heeft als kind de scheiding van haar ouders meegemaakt. Inmiddels is zelf getrouwd en moeder. “Ik zou een scheiding vooral voor mijn kinderen heel vervelend vinden. Zij hebben niets te kiezen, maar het kan wel hun hele wereld op zijn kop zetten. Vooral als geen van beide ouders in het huis waar ze wonen kunnen blijven wonen. Ik vind het fijn dat onze kindercoach mee kan kijken in dit soort situaties.”

Annemarieke Visser

Kindercoach

0648952406


06 48 95 24 06 Annemarieke is moeder van twee kinderen, pleegmoeder en werkt al jaren als kindercoach. Ze is 45 jaar en weet uit ervaring hoe het voelt als kind als je ouders gaan scheiden. Zij ziet om haar heen steeds meer samengestelde en een-oudergezinnen. Stilstaan bij hoe je je voelt is voor volwassenen al moeilijk, laat staan voor een kind. Ook zij worden geconfronteerd met verdriet, onbegrip, pesten, verlies enzovoort.

“Ik ben blij dat ik de opleiding tot kindercoach heb gevolgd waarbij ik heb geleerd om kinderen te laten praten over hun gevoelens. Geen kind is hetzelfde en dus is er geen standaard aanpak. Altijd zal ik samen met de kinderen en met hun ouders komen tot veranderingen die het leven prettiger maken.”

Ivonne Hoek

Mediator

0186617117


Ivonne is getrouwd en heeft één dochter. Ze is een echte bemiddelaar. “Ik ben thuis en bij mijn vrienden degene die altijd ervoor zorgt dat iedereen elkaar begrijpt. Vaak is de één boos op de ander omdat de één denkt te weten wat die ander denkt. Voor veel mensen is het moeilijk om te praten en te zeggen wat ze op hun hart hebben. Gelukkig praten ze vaak wel tegen mij.

Een opleiding tot mediator volgen, was voor mij bijna logisch. Ik hoop dat ik met mijn kennis zoveel mogelijk mensen kan helpen.”

GRATIS KENNISMAKINGS- EN/OF INTAKEGESPREK. NEEM NU CONTACT OP!


OPENINGSTIJDEN

  • 9.00u - 17.30u

Buiten kantoortijden op afspraak.

ONZE VESTIGINGEN


Search Location

Vestigingen Onze Scheidingscoach: 0
Loading...

Directions

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me