VESTIGING REGIO UTRECHT


WIJ HELPEN JULLIE
GRAAG VOORUIT!

WIE ZIJN WIJ?

Annegien en Jacco vormen samen het team van Onze Scheidingscoach voor de regio Utrecht. Een team dat al ruim 20 jaar samen werkt met beiden hun eigen expertises.

Annegien werkt al jaren in de makelaardij en financiële dienstverlening. Daarnaast heeft ze een opleiding gevolgd tot Scheidingscoach en heeft ze zich in 2017 als scheidingscoach gevestigd.


WAT DOEN WIJ?

Scheiden doen jullie niet voor jullie plezier. Zo’n proces heeft dan ook een behoorlijke impact. Zeker als er kinderen in het spel zijn, kan het aardig complex zijn. En juist ook met het oog op jullie kinderen willen jullie uit een vechtscheiding blijven. Om niet meteen in juridische procedures terecht te komen is het van belang de voorbereiding op de formele scheiding zorgvuldig ter hand te nemen. Wij kunnen in deze fase een wezenlijke rol spelen, door de regie in handen te nemen.

Annegien houdt zich bezig met de begeleiding van jullie echtscheiding en coacht jullie door het gehele traject. Ook zal zij de gemaakte afspraken vastleggen in de verplichte documenten, denk aan een echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan ed.

Jacco is gespecialiseerd in de financiële afwikkeling van echtscheidingen en zo vormen zij samen een mooi team. Wanneer nodig zullen Jacco en Annegien de benodigde expertise vanuit hun netwerk inschakelen.

Annegien Hanemaaijer

Scheidingscoach & Relatiecoach

0611119087


Ik ben Annegien; een enthousiaste, gemotiveerde en hardwerkende vrouw van 42. In 2009 ben ik zelf gescheiden, maar inmiddels ben ik al weer een tijd met een leuke nieuwe partner. Met twee zoons van mijzelf van 11 en 15 jaar en een zoon van mijn partner ook van 15 jaar oud vormen we een vrolijk samengesteld gezin.

De combinatie van ervaring, kennis, betrokkenheid én inlevingsvermogen bij de mensen die het betreft, mét oog voor het belang van de kinderen, hebben mij doen besluiten scheidingscoach te worden en zo een helpende hand te bieden in dit ingewikkelde emotionele proces.
'Weet je nog niet welke kant het op zal gaan, scheiden of blijven? Bezoek eens Onze Relatiecoach Bij mij kunnen jullie ook terecht voor relatiecoaching. De start van het coachingstraject is hetzelfde. De beslissing zal gaandeweg het traject helder en duidelijk worden en dan zullen er weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden.

Jacco van Nuys

Financieel Scheidingsadviseur

0653430274


Ik ben Jacco, ik woon samen en heb 2 kinderen. Vanaf mijn middelbare schooltijd ben ik al bezig met financiën. Als kind van gescheiden ouders weet ik als geen ander hoe prettig het is als een scheiding soepel verloopt.

Sinds 1990 ben ik actief in de financiële wereld, eerst in loondienst en later vanaf 2001, als zelfstandig ondernemer. Ik heb gemerkt hoe dicht financiële zaken en scheiden bij elkaar liggen. Dit is één van de redenen waarom ik mij in dit vakgebied heb gespecialiseerd. Ik kan goed met mensen omgaan, stel mij onafhankelijk op en kies vaak voor het compromis.

GRATIS KENNISMAKINGS- EN/OF INTAKEGESPREK.
NEEM NU CONTACT OP!


OPENINGSTIJDEN

  • 9.00u - 17.30u
Buiten kantoortijden op afspraak.

ONZE VESTIGINGENNotice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/scheidcct/domains/onzescheidingscoach.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5832

Search Location

Vestigingen Onze Scheidingscoach: 0
Loading...

Directions

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me

ONZE SCHEIDINGSCOACH IS ER VOOR JULLIE BEIDEN,
WANT SCHEIDEN DOE JE TENSLOTTE SAMEN!