“VAAK DENKT MEN DAT EERST DE ANDER MOET VERANDEREN, OM DE SITUATIE TE VERBETEREN. DAT IS NIET NODIG, JE BENT ZELF DE SLEUTEL TOT VERANDERING.”

SUCCESVOL SCHEIDEN

Bij Onze Scheidingscoach praten we altijd in de jullie-vorm, dit omdat wanneer jullie op een harmonieuze wijze willen scheiden, jullie beiden goed met elkaar moeten kunnen communiceren. Dit is echter lang niet altijd zo makkelijk gezegd als gedaan. Jullie gaan of zijn namelijk niet voor niets uit elkaar.


Aan het eind van jullie relatie zijn jullie in een bepaald ruziemodel beland. Vaak is dit ontstaan door de gebeurtenissen die hebben geleid tot jullie scheiding, zoals vreemdgaan, uit elkaar groeien, onverenigbare verschillen of karakterverschillen. Dit ruziemodel wordt gevoed door negatieve emoties. Een ruzie kan snel escaleren en leidt meestal tot een vechtscheiding. Dit is niét wat jij wilt.
Om beter te communiceren en compromissen te kunnen sluiten, heb je nieuwe kennis en vaardigheden nodig. Je moet weten welke onderliggende emoties nog een rol spelen en hoe je deze kunt neutraliseren, zodat je normaal met de andere ouder kunt omgaan. Je moet weten hoe je het beste met je ex kunt communiceren, zodat jullie kinderen geen last hebben van ruzie en strijd. Tot slot wil je weten hoe je jullie kinderen het beste kunt begeleiden tijdens en na de scheiding, zodat jullie kinderen niet de dupe worden. Jij wilt het écht goed doen!


_bwLogo-SSN-tekst-ernaast-450×95


Succesvol Scheiden is de methode voor jou, het biedt jou de tools om beter met je ex partner te communiceren, zodat jullie scheiding een succes wordt!

MAAK VAN JULLIE MISLUKTE RELATIE EEN SUCCESVOLLE SCHEIDING!


Succesvol Scheiden is dé methode die je leert om je negatieve emoties en gedachten te neutraliseren. Het leert je de allerbeste techniek om met je ex om te gaan en een excellente manier om uit conflicten te stappen, zodat jij en je kinderen weer gelukkig worden!


HERKEN JE DIT GEVOEL?


BEN JE NOG STEEDS ZÓ WOEDEND EN/OF GEKWETST?

SCHIET JE AL IN DE STRESS ALS JE EX BELT OF MAILT?

VERLOOPT HET CONTACT MET JE EX NOG STEEDS MOEIZAAM?

HOUDT JE EX ZICH NIET AAN DE GEMAAKTE AFSPRAKEN?

IS BIJ IEDERE ONTMOETING MET JE EX DE SPANNING OM TE SNIJDEN?

MERK JE DAT JULLIE KINDEREN VEEL LAST HEBBEN VAN DE SCHEIDING?

MEER SUCCES EN MINDER STRESS DOOR BETERE COMMUNICATIE


Tijdens een scheiding spelen er vaak allerlei emoties een rol die ontstaan zijn door gebeurtenissen als vreemdgaan, communicatieproblemen, uit elkaar groeien of bijvoorbeeld door onverenigbare karakterverschillen. Zo kunnen jullie erg boos zijn op elkaar. Of juist erg verdrietig omdat je helemaal geen scheiding had gewild.


Herken jij dat? Deze emoties maken het vaak lastig om nog goed met je ex-partner te communiceren. En dat, terwijl een goede communicatie juist van belang is om realistische en werkbare afspraken te kunnen maken.

VOOR WIE IS HET?

 • Als je wilt gaan scheiden en je in dit emotionele proces wilt laten begeleiden.
 • Als je nog bezig bent met een scheiding en wilt voorkomen dat het op een vechtscheiding uitdraait.
 • Als je al gescheiden bent en toch nog tegen communicatieproblemen met je ex-partner aanloopt.

WAT LEVERT DIT JE OP:

 • Dat je jouw emoties onder controle hebt en neutraal kunt omgaan met je ex.
 • Dat je weet hoe je het beste kunt communiceren, waardoor je krijgt wat je wilt.
 • Dat je weet hoe je een compromis sluit, waardoor je niet in een vechtscheiding belandt.
 • Dat je weet welke risico’s je kinderen lopen en hoe je hen het beste kunt begeleiden tijdens de scheiding.
 • Dat jouw kinderen profiteren van jouw succesvolle scheiding en jij weer gelukkig bent.

DAAROM IS HET DE HOOGSTE TIJD DAT WE JUIST BEGINNEN MET DE EMOTIONELE KANT VAN DE SCHEIDING!


Ervaar jij veel emoties en maak jij je zorgen over jullie scheiding, het uit elkaar gaan en vooral over de gevolgen daarvan voor jullie kinderen? Dan nodig ik je van harte uit om de verschillende trainingen te bekijken. Tijdens de trainingen ga ik je helpen bewust te worden van jouw gevoel over de scheiding, hoe je tegen de situatie aan kijkt en hoe je ermee omgaat en in welke mate je zelf in staat bent het tij te doen keren richting een succesvolle scheiding. Regie krijg je niet, die neem je, net als de keuzes die je maakt in het leven.


ERVARINGEN VAN KLANTEN

 • "Ik dacht altijd dat mijn ex eerst zou moeten veranderen, om de situatie te verbeteren. Dat was niet nodig, IK was de sleutel tot verandering."
 • "Ik weet nu eindelijk hoe ik de woede van mijn ex bij haar kan laten, nu raakt het mij niet meer. Wat geeft dat een rust."
 • "Gelukkig geen langdurige therapeutische trajecten."
 • "Ik twijfelde of 1 dag wel verandering ging brengen. Ongelofelijk wat een impact een vipdag op mezelf en de communicatie met mijn ex heeft gehad."
 • "Eindelijk een programma dat ook werkt als je het ALLEEN volgt."

GRATIS KENNISMAKINGS- EN/OF INTAKEGESPREK? NEEM NU CONTACT OP!