VIP-DAG

Gescheiden ouders praten vaak en veel over hun ex, zeker als ze net gescheiden zijn. Ze benoemen tot in detail wat hun ex partner allemaal fout doet en hoe schadelijk dit is voor de kinderen. Ook geven zij aan dat ze al van alles geprobeerd hebben om de omgang te verbeteren, maar dat niets helpt. Het ligt echt allemaal aan de ander: als hij of zij nou maar zou veranderen, dan zou alles goed komen!


Dit hoorde ik ook van Saskia. Tijdens onze gratis telefonische sessie praatte ze vooral over haar ex, zijn problemen, zijn fouten en wat hij allemaal voor afschuwelijke dingen had gedaan. Op mijn vraag wat zij zelf nog zou kunnen doen om het tij te keren werd ze stil. Zij kon op dat moment echt helemaal niets bedenken. Vooral omdat ze het gevoel had dat ze al alles had gedaan om beter met haar ex te communiceren. Herken jij dat ook?


HEB JIJ OOK HET GEVOEL DAT JE ER ECHT ALLES AAN HEBT GEDAAN OM DE COMMUNICATIE MET JE EX TE VERBETEREN OF... IS ER WELLICHT TOCH NOG IETS WAT JE ZELF KUNT DOEN?


Het lastige van relaties is dat je het gedrag van de ander niet kunt veranderen. In iedere situatie kun je alleen jezelf en jouw gedrag veranderen. En ook al weten we diep van binnen wel dat waar twee vechten er ook twee schuld hebben, toch vinden we het gemakkelijker om de ander de schuld te geven. We vinden het blijkbaar veel moeilijker om te bedenken wat we zelf nog kunnen veranderen aan ons gedrag. Mijn ervaring is dat er nog superveel is wat je zelf kunt doen!

SASKIA ONTDEKTE TIJDENS DE VIP-DAG:

COMMUNICATIESTIJL

Dat zij en haar partner een totaal verschillende stijl van communiceren hanteren waardoor ze elkaar niet begrijpen, totaal langs elkaar heen praten en snel in allerlei ruzietjes of conflicten belanden. Het voelt alsof de een Chinees en de ander Spaans spreekt.


ELKAARS ALLERGIE

Dat zij en haar ex vaak in elkaars ‘allergie’ communiceren zodat ze zich allebei niet begrepen voelen, in de verdediging gaan en de omgangsrelatie steeds slechter wordt.


SCHULD GEVEN

Dat de slechte communicatie ervoor zorgt dat ze elkaar de schuld geven van de gevolgen die dit heeft voor hun kinderen.

VAARDIGHEID

Dat ze met een simpele vaardigheid sneller en zonder discussie of conflict kan bereiken wat ze wil tijdens de gesprekken met haar ex.


DEZELFDE TAAL

Dat ze in de taal van haar ex (Chinees) haar boodschap kan brengen. Ze zegt nog steeds hetzelfde, alleen nu in de taal die haar ex begrijpt.


VERANDERING

Dat als zij verandert, haar ex mee verandert omdat de totale dynamiek van hun scheiding anders wordt (systemisch).


PROFIJT VOOR KINDEREN

Dat deze aanpak ervoor zorgt dat ze elkaar weer beter begrijpen, dat ze niet in eindeloze discussies belanden en hun kinderen hiervan kunnen profiteren.

STEL JE EENS VOOR...


…dat je zonder strijd en voortdurende conflicten weer met je ex zou kunnen communiceren, dat je zonder spanning in elkaars nabijheid kunt zijn, dat je kinderen profiteren van de ontspannen en gemakkelijke omgang tussen hun ouders. Klinkt je dit als muziek in de oren? Dit kun jij ook bereiken!


MEER SUCCES EN MINDER STRESS DOOR BETERE COMMUNICATIE MET JE EX PARTNER!

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE VIP-DAG?

COMMUNICATIE

Als jij verandert, jouw ex mee verandert omdat de totale dynamiek van jullie scheiding anders wordt (systemisch).Welke communicatiestijl jij zelf hanteert tijdens de onderhandelingen en welke je (ex-)partner zodat jij niet steeds de ander ‘triggert’.


HERKENNEN

Welke negatieve emoties ervoor zorgen dat het contact met je ex zo moeizaam verloopt.


NEUTRALISEREN

Hoe je deze emoties kunt neutraliseren zodat ze niet steeds weer leiden tot ruzie en discussie.


BEWUSTWORDING

Hoe jij deze stijl het beste kunt inzetten zodat je krijgt wat je wilt zonder onnodige ruzie.

COMPROMISSEN

Hoe je uit een conflict kunt stappen en een compromis kunt sluiten, zodat je niet in een vechtscheiding belandt wat heel schadelijk is voor je kinderen.

BEGELEIDING VAN JE KINDEREN

Hoe je de kinderen het beste kunt begeleiden zodat ze zo min mogelijk last hebben van de scheiding.

EEN SUCCESVOLLE SCHEIDING KUN JE SNEL BEREIKEN DOOR TE KIEZEN VOOR EEN INTENSIEVE TRAINING VAN 1 DAG (VIP-DAG)

DEZE VIP-DAG IS INCLUSIEF;

Een heerlijke en gezonde lunch
Werkboek met alle informatie en tips
Onbeperkt koffie en thee
Leuke goodiebag

ERVARINGEN VAN KLANTEN

  • "Ik dacht altijd dat mijn ex eerst zou moeten veranderen, om de situatie te verbeteren. Dat was niet nodig, IK was de sleutel tot verandering."
  • "Ik weet nu eindelijk hoe ik de woede van mijn ex bij haar kan laten, nu raakt het mij niet meer. Wat geeft dat een rust."
  • "Gelukkig geen langdurige therapeutische trajecten."
  • "Ik twijfelde of 1 dag wel verandering ging brengen. Ongelofelijk wat een impact een vipdag op mezelf en de communicatie met mijn ex heeft gehad."
  • "Eindelijk een programma dat ook werkt als je het ALLEEN volgt."

GRATIS KENNISMAKINGS- EN/OF INTAKEGESPREK?
NEEM NU CONTACT OP!